Over en contact

Creatieve freelance dtp’er en vormgever zoekt dito werk.
M. 06 537 55 208      E. info@mcdtp.nl


In januari 2005 ben ik als zzp’er begonnen nadat ik twaalf jaar ervaring had opgedaan in een drukkerij, bij een grote retailer en een reclamebureau.

Mijn opdrachtgevers zijn vooral reclame- en grafische bureaus die graag werk uit handen geven aan een ervaren, creatieve dtp’er/vormgever. Ik werk hun ontwerpen uit tot piekfijne werk-
tekeningen die direct naar de drukker kunnen.

Wat ik graag maak
Ik maak graag brochures, nieuwsbrieven, (school)boeken,
magazines en folders op basis van een huisstijl. Het combineren van tekst en beeld en creatief binnen een stramien zijn vind ik leuk. Het maken van grafieken, figuren en (ingewikkelde) tabellen vind ik een aangename uitdaging. Net zoals het toevoegen van interactiviteit aan pdf’s zodat ze, op een beeldscherm, prettig te lezen zijn. Ik ben bekend het maken van een toegankelijke pdf met Indesign.

Les op maat
Daarnaast geef ik Indesign-les op maat. Wil je je vaardigheden in Indesign uitbreiden? Denk je vaak: ‘Dit moet handiger kunnen?’ Of heb je een aantal upgrades overgeslagen en wil je weten wat de laatste features zijn? Schrijf je vragen op en maak een afspraak met mij. Ik kom naast je zitten op je eigen werkplek en neem de nieuwste trucjes en instellingen met je door.

Werkzaam op Apple met Adobe Creative Cloud.
Kennis van InRiver PIM Print App.